• Bel nu +31 (0)6 81 83 54 89
/
  • Trots op onze betrouwbaarheid

   Totale aanvulling op uw personeelsbestand bij ziekte vakantie of piekperiode? Of dit nu adhoc is of voor een langere periode, N&C Service BV kan het voor u invullen. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek vooraf achterhalen we uw wensen zodat we deze kunnen meenemen in onze dienstverlening.

   N&C Service is met name gespecialiseerd in het hotelwezen en zorginstellingen. Dit wil echter niet zeggen dat we de andere branches niet voldoende zouden kunnen bedienen. Wij vinden voor elk probleem gegarandeerd een oplossing

   Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van diensten die we momenteel leveren aan klanten. Alle diensten worden vooraf in een discreet en persoonlijk gesprek met u doorgenomen zodat we de juiste werkwijze en invulling van onze diensten kunnen inplannen voor onze medewerkers 

  • De volgende diensten kan N&C Service B.V. u met trots en betrouwbaarheid leveren

  • De taken die een nachtreceptie kan doen is van toezicht houden, lichte schoonmaak werkzaamheden tot licht administratief werk.

   Nachtreceptie

   Nachtreceptie

   De taken die een nachtreceptie kan doen is van toezicht houden, lichte schoonmaak werkzaamheden tot licht administratief werk.

  • Onze gastheren en -dames hebben kennis van alle werkzaamheden die verwacht worden van een receptiedienst.

   Receptie

   Receptie

   Onze gastheren en -dames hebben kennis van alle werkzaamheden die verwacht worden van een receptiedienst.

  • Van een biertje tappen tot het opdienen van maaltijden. Van het schoonmaken van de bar tot het schoonmaken van het restaurant, alles wat met bediening in de horeca te maken heeft kan worden gedaan. Zelfs afwassers voor in de keuken behoort tot 1 van de mogelijkheden.

   Bediening Horeca

   Bediening Horeca

   Van een biertje tappen tot het opdienen van maaltijden. Van het schoonmaken van de bar tot het schoonmaken van het restaurant, alles wat met bediening in de horeca te maken heeft kan worden gedaan. Zelfs afwassers voor in de keuken behoort tot 1 van de mogelijkheden.

  • Alles wat schoongemaakt en opgeruimd moet worden rondom uw pand zodat het aanzicht netjes en verzorgd eruit ziet. Van het schoonspuiten van terrassen, parkeerplaatsen of buiten muren tot het snoeien van struiken heggen en het maaien van grasperken.

   Groenvoorziening

   Groenvoorziening

   Alles wat schoongemaakt en opgeruimd moet worden rondom uw pand zodat het aanzicht netjes en verzorgd eruit ziet. Van het schoonspuiten van terrassen, parkeerplaatsen of buiten muren tot het snoeien van struiken heggen en het maaien van grasperken.

  • Medewerkersom in te zetten in de zorgsector, in bezit van een SPW diploma niveau 3 of 4, die eventueel de begeleiding van cliënten kan verzorgen.

   SPW Medewerkers

   SPW Medewerkers

   Medewerkersom in te zetten in de zorgsector, in bezit van een SPW diploma niveau 3 of 4, die eventueel de begeleiding van cliënten kan verzorgen.

  • Van lichte schoonmaakwerkzaamheden tot toezicht houden. Ondersteunende kracht ten opzichte van de SPW medewerker en uw cliënten.

   Groep medewerker zorginstelling

   Groep medewerker zorginstelling

   Van lichte schoonmaakwerkzaamheden tot toezicht houden. Ondersteunende kracht ten opzichte van de SPW medewerker en uw cliënten.

  • Van housekeeping in hotels tot het schoonmaken van gebouwen.

   Schoonmaak

   Schoonmaak

   Van housekeeping in hotels tot het schoonmaken van gebouwen.