• Bel nu +31 (0)6 81 83 54 89
/
  • Trots op onze betrouwbaarheid

   Uw betrouwbare partner voor de dienstverlening in de beveiliging. Naast de alle wettelijke vergunningen en diploma’s krijgen onze mensen extra trainingen in de discipline waar ze werkzaam zijn. Dit kan zijn van bejegening, houding, rapporteren tot fysieke trainingen van uit Israël. Maar ook omgang met klanten en bezoekers en/of gasten wordt er extra trainingen gegeven. Hierdoor kunnen we de diensten zeer specifiek naar de wensen van de klant invullen. Altijd zal er een vrijblijvend gesprek plaats vinden om de juiste invulling te vinden voor uw opdracht.

  • De volgende diensten kan N&C Security B.V. met trots en betrouwbaarheid leveren

  • Van aanspreekpunt bij de ingang tot controleronde ’s in en rond het gebouw. Van camera toezicht, visitatie tot brand en sluitronde. Alles is bespreekbaar voor de beveiliging in en rondom uw pand.

   Objectbeveiliging

   Objectbeveiliging

   Van aanspreekpunt bij de ingang tot controleronde ’s in en rond het gebouw. Van camera toezicht, visitatie tot brand en sluitronde. Alles is bespreekbaar voor de beveiliging in en rondom uw pand.

  • Van aanspreekpunt voor uw klanten tot toezicht in en rond uw winkel. Maar ook bespreekbaar, meehelpend bij eventuele werkzaamheden buiten de beveiliging om. Toezicht in en rond winkelcentrums kan eventueel ook met een mountainbike gedaan worden.

   Winkelsurveillance

   Winkelsurveillance

   Van aanspreekpunt voor uw klanten tot toezicht in en rond uw winkel. Maar ook bespreekbaar, meehelpend bij eventuele werkzaamheden buiten de beveiliging om. Toezicht in en rond winkelcentrums kan eventueel ook met een mountainbike gedaan worden.

  • Controlerondes die niet te voet gedaan kunnen worden, kunnen gedaan worden met de auto. Onze auto’s zijn met de nieuwste middelen ingericht denk hierbij ook aan on-board camera en een black box waarin alles geregistreerd wordt. Van locatie, snelheid van de auto tot welke route er gereden is. De invulling van de dienst is geheel naar wens in te stellen.

   Mobiele diensten

   Mobiele diensten

   Controlerondes die niet te voet gedaan kunnen worden, kunnen gedaan worden met de auto. Onze auto’s zijn met de nieuwste middelen ingericht denk hierbij ook aan on-board camera en een black box waarin alles geregistreerd wordt. Van locatie, snelheid van de auto tot welke route er gereden is. De invulling van de dienst is geheel naar wens in te stellen.

  • Diverse gemeentes gebruiken deze dienst om toezicht in wijken te houden. We spreken mensen aan op hun gedrag en waarschuwen bewoners voor inbraak gevoelige zaken. Dit doen we intensief met de bewoners van de wijk / gemeente door middel van inloopspreekuren, mailcontact, app en eventueel uitleg aan huis. Zo kunnen we achterhalen waar mensen tegenaan lopen of belangrijk vinden in hun wijk.

   Toezicht woonwijken

   Toezicht woonwijken

   Diverse gemeentes gebruiken deze dienst om toezicht in wijken te houden. We spreken mensen aan op hun gedrag en waarschuwen bewoners voor inbraak gevoelige zaken. Dit doen we intensief met de bewoners van de wijk / gemeente door middel van inloopspreekuren, mailcontact, app en eventueel uitleg aan huis. Zo kunnen we achterhalen waar mensen tegenaan lopen of belangrijk vinden in hun wijk.

  • Als u een alarmsysteem voor uw pand gaat deze meestal op onmogelijke tijden af. Toch zal iemand moeten vaststellen en eventuele schade tijdelijk herstellen en/of een aangifte moeten doen. Wij nemen dit voor u uit handen. Van begeleiding tot totale opvolging d.m.v. sleutel- / alarmcodebeheer, van glashandel bellen tot het opruimen van schade en het zorgdragen voor de aangifte.

   Alarmopvolging

   Alarmopvolging

   Als u een alarmsysteem voor uw pand gaat deze meestal op onmogelijke tijden af. Toch zal iemand moeten vaststellen en eventuele schade tijdelijk herstellen en/of een aangifte moeten doen. Wij nemen dit voor u uit handen. Van begeleiding tot totale opvolging d.m.v. sleutel- / alarmcodebeheer, van glashandel bellen tot het opruimen van schade en het zorgdragen voor de aangifte.

  • Alle kostbare transporten over land zee en lucht in binnen en buitenland kunnen wij voor u begeleiden en bewaken. De werkwijze en organisatie hiervan wordt in een discreet en vrijblijvend gesprek met u door ons besproken. In het buitenland heeft N&C Security nauwe samenwerkingsverbanden met diverse organisaties.

   Transport begeleiding / bewaking

   Transport begeleiding / bewaking

   Alle kostbare transporten over land zee en lucht in binnen en buitenland kunnen wij voor u begeleiden en bewaken. De werkwijze en organisatie hiervan wordt in een discreet en vrijblijvend gesprek met u door ons besproken. In het buitenland heeft N&C Security nauwe samenwerkingsverbanden met diverse organisaties.

  • Wanneer er omstandigheden zijn dat u, zakelijk of privé, het noodzakelijk vindt dat voor u, uw familie of werknemers persoonlijk beveiliging nodig is, heeft N&C Security hiervoor steeds de juiste en betrouwbaarste oplossing voor u. Vooral het veilige gevoel, de menselijke omgang zullen we zeker bespreken in een discreet en vrijblijvend gesprek.

   Persoonsbeveiliging

   Persoonsbeveiliging

   Wanneer er omstandigheden zijn dat u, zakelijk of privé, het noodzakelijk vindt dat voor u, uw familie of werknemers persoonlijk beveiliging nodig is, heeft N&C Security hiervoor steeds de juiste en betrouwbaarste oplossing voor u. Vooral het veilige gevoel, de menselijke omgang zullen we zeker bespreken in een discreet en vrijblijvend gesprek.

  • Voor elk evenement, groot of klein, kan alles voor u worden geregeld . De aanvraag vergunning, beveiligingsplan, ontruimingsplan tot totale organisatie van beveiliging. Maar ook gastheren/dames, bediening, toilet toezicht/schoonmaak, parkeerbeheer en verkeersregelaars. Van 1 beveiliger tot meer dan honderd alles is mogelijk.

   Evenementen en Horeca beveiliging

   Evenementen en Horeca beveiliging

   Voor elk evenement, groot of klein, kan alles voor u worden geregeld . De aanvraag vergunning, beveiligingsplan, ontruimingsplan tot totale organisatie van beveiliging. Maar ook gastheren/dames, bediening, toilet toezicht/schoonmaak, parkeerbeheer en verkeersregelaars. Van 1 beveiliger tot meer dan honderd alles is mogelijk.

  • Bent u een pand of meerdere panden aan het bouwen? Zakelijk of particulier, niets is vervelender dan dat er bouwmaterialen en gereedschappen gestolen worden of dingen worden vernield. Hiervoor bieden we diverse oplossingen. Van camera bewaking tot inzet van hondenbewaking . Alles kan voor u worden geregeld en specifiek voor u worden ingericht.

   Bouw beveiliging

   Bouw beveiliging

   Bent u een pand of meerdere panden aan het bouwen? Zakelijk of particulier, niets is vervelender dan dat er bouwmaterialen en gereedschappen gestolen worden of dingen worden vernield. Hiervoor bieden we diverse oplossingen. Van camera bewaking tot inzet van hondenbewaking . Alles kan voor u worden geregeld en specifiek voor u worden ingericht.